34è concurs de màscares

L’Associació d’alumnes i ex-alumnes de l’escola edRa, l’Associació +e, ha organitzat, com cada any, el concurs de màscares. És un dels concursos de màscares més antics del territori. Animeu-vos a participar. Enguany, s’ha modificat el procés de participació de manera virtual degut a la situació sanitària:

Els participants hauran de:

  • Fer una màscara.
  • Realitzar una fotografia de la màscara posada sobre el rostre d’alguna persona que permeti identificar i veure bé la màscara. Veure la imatge d’exemple.
  • Penjar i etiquetar la fotografia amb el hashtag #34concursdemascares a Instagram. En el cas de no tenir compte d’Instagram, podeu enviar-nos la foto juntament amb la butlleta al correu concurs@artedra.net i serà publicada al perfil @edradisseny.
  • Enviar la butlleta de participació omplerta al correu concurs@artedra.net. La podeu trobar a https://artedra.net/web/images/pdf/butlleta34concurs.pdf

Un cop identificades les fotografies amb el hashtag i les butlletes d’inscripció, les obres seran identificades mitjançant el número de registre. Es consideraran entregades les obres que estiguin etiquetades amb el hastag del concurs i si s’ha rebut correctament ela butlleta de participació. Les màscares hauran de tenir forats pels ulls.

Podeu descarregar les bases del concurs AQUÍ i la butlleta d’inscripció AQUÍ.