Bases Celler Som +

Som Rubí, persones + territori, és un projecte col·lectiu orientat a la creació artística participativa amb l’alumnat de secundària i joves de Rubí. El resultat final serà un mosaic participatiu al Celler Cooperatiu de Rubí el mes de març. La temàtica serà la integració social. Aquest mosaic tindrà diferents formats artístics.

Com a punt de partida, fem una sessió inicial d’una hora de durada, amb la presentació de l’activitat i una maleta temàtica (amb contes, còmics i il·lustracions que tracten la realitat de la integració des de molts punts de vista diferents).

A partir d’aquí cada grup pot escollir un format creatiu artístic per a fel la seva proposta (paraules, sons, cartells, volum, audiovisuals, etc.).

A partir de totes les propostes recollides, es farà un muntatge col·lectiu s’exposarà a la Sala Cèsar Martinell: sala inferior del Celler. Esteu tots convidats!!

Per a qualsevol dubte o sol·licitud d’informació o participació podeu trucar a l’escola (935 887 702  935 887 000 Extensió 4407) o enviar un email a info@artedra.net.

Documentació del projecte:
Projecte Som +. Descarregar AQUÍ (PDF).
Fitxes creatives Som +. Descarregar AQUÍ (PDF).
Butllet d’inscripció Som+. Descarregar AQUÍ (PDF).