Gira Van Gogh

El curs passat (2015 – 2016) els alumnes del CFGM de serigrafía artística i de tallers per a adults van col·laborar amb l’Escola Municipal de Música de Rubí, Pere Burés per a realitzar l’escenografia de l’espectacle musical “Ballant amb Van Gogh. Va ser una experència fantàstica on tothom va treballar i interpretar l’obra des de cada disciplina artística per a crear un espectacle rodó.

Ballant amb Van Gogh” és un espectacle de dansa contemporània inspirat en l’obra i vida de Van GoghLa música és de l’autor Henry Twinch, i la interpreta l’orquestra de l’Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés i al voltant dels conceptes de forma, color, aire i mort, La Cia de Dansa Petit Món ha ideat una coreografia de dansa contemporània.

 

Descobrint un mitjà

El cicle formatiu de grau mitjà en Serigrafia artística permet als estudiants descobrir la imatge seriada i avançar cap a un discurs a través de la gràfica. Durant el curs exploren la tècnica de la serigrafia fins a incorporar-la com a mitjà pel treball artístic. En la dinàmica del curs es busca de relacionar totes les matèries en projectes comuns que es formalitzen de manera molt diversa passant per la imatge, l’objecte i les instal·lacions .

 

Dades de la gira

29 d’octubre. L’Escala. Salal Polivalent. 19h.
11 de novembre . Sabadell. Sala Estruch, Fàbrica de la creació de les arts. 21h.