Pell i pedra

L’escola d’art i disseny edRa té el plaer de convidar-vos a la inauguració de l’exposició fotogràfica de Josep Tobella, fotògraf i serigraf, que recull una vintena d’obres que reflecteixen la mirada multidisciplinària de l’artista. La mostra explora les relacions entre l’imaginari fotogràfic del cos femení i una arqueologia del paisatge que té com a protagonista la pedra.

Josep Tobella és un fotògraf autodidacta i no professional, el que li atorga més llibertat. La seva primera exposició va ser l’any 1971 a Barcelona i des de llavors ha seguit exposant regularment. Les seves fotografies estan dipositades al fons permanent del MNAC, el MACBA i l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona. La seva obra gira al voltant de tres grans temes: el món de l’espectacle, la natura i el cos femení.

“Les imatges de Josep Tobella són sensuals però fugen de la nuesa fácil”. “Carpe Diem” SETBA, Públic, 2011″

“La galeria Spectrum va influir en l’escena local i va demostrar una gran capacitat per aglutinar i promoure una nova generació d’artistes creatius entre els quals havia Josep Tobella” Centro Internacional de Fotografía Barcelona (1978-1983), MACBA, 2012

 

  • Inauguració: 22 de març de 2017, a les 19 h.
  • Duració: Del 23 de març al 21 d’abril de 2017
  • Localització: Sala d’exposicions de l’escola edRa
    C/ Joaquim Blume 21, Rubí
    (Complex Cultural de l’Escardívol)
  • Horaris: De dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00 h. i de 18:00 a 21:00 h.
  • Col·laboradors: Josep Tobella, Ajuntament de Rubí i edRa, escola d’art i disseny de Rubí, Escola edRa