Estudia el CFGM de Producte Gràfic Interactiu a edRa!

25 /04/22 | Actualitat

T’apassiona el món web i multimèdia? T’agradaria formar-te en l’àmbit del disseny de gràfica interactiva? El CFGM de Producte Gràfic Interactiu que impartim a l’Escola d’Art i Disseny de Rubí és perfecte per a tu. 

En què es basen els estudis de Producte Gràfic Interactiu?

Es tracta d’un cicle de la branca de la comunicació gràfica i audiovisual. L’objectiu dels estudis és formar-te perquè puguis desenvolupar tasques com:

  • Tractament informàtic de realització i composició de text i imatge destinats a l’edició web i multimèdia
  • Realització d’elements gràfics en projectes de gràfica interactiva
  • Ús de programari, llenguatges i entorns de treball d’edició web i multimèdia

Com s’estructura el cicle?

El cicle està distribuït en dos cursos acadèmics amb un total de 1600 hores, teòriques i pràctiques. Les diverses matèries del pla d’estudis proporcionen una formació integral. Estudiaràs assignatures com dibuix tècnic, volum o mitjans informàtics seguint la metodologia learning by doing i treballant amb projectes reals. A més, les classes estan impartides per un professorat connectat amb la realitat del sector i que ofereix un tracte proper i personalitzat a l’alumnat.

Durant el segon curs, gaudiràs de 200h hores de pràctiques en empreses, estudis o tallers. Des d’edRa, fomentem la inclusió de nostres estudiants al món laboral perquè pugueu adquirir experiència i professionalitzar la vostra formació. Els convenis de pràctiques son amb empreses locals i nacionals.

I després?

Un cop acabat el cicle, podràs continuar la teva formació cursant un batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Superior. A edRa oferim la possibilitat de seguir estudiant al mateix centre, gràcies a la nostra oferta formativa de CFGS.

També podràs accedir al món laboral, realitzant tasques de producció d’elements gràfics i interactius en webs i entorns multimèdia. Podràs treballar en empreses de l’àmbit de la comunicació visual i del producte interactiu, com agències de publicitat, departaments de màrqueting o estudis de disseny.

Com hi puc accedir?

Els requisits per cursar el CFGM de Producte Gràfic Interactiu són: fer una prova d’accés, amb una part comuna i una d’específica, i tenir mínim 17 anys. Si tens els estudis d’ESO, només et caldrà superar la part específica. Podràs accedir directament al cicle si ja estàs titulat com a tècnic superior d’arts plàstiques i disseny de la mateixa família o d’ensenyaments equivalents.

Per conèixer una mica més l’Escola d’Art i Disseny de Rubí i la nostra oferta formativa, apunta’t a les Jornades de Portes Obertes Virtuals.