Premis i reconeixements més destacats de la història de l’edRa

17 /07/22 | Actualitat

L’edRa ha rebut nombrosos premis i reconeixements. Oferim una formació de qualitat i excel·lència, i això es veu reflectit en els diversos premis i mencions que els treballs que realitzen els nostres alumnes reben en els certàmens de disseny i art més importants del país.

Som un centre que ofereix una formació professionalitzadora a través de la realització de projectes reals. Gràcies a aquests, l’alumnat aprèn a posar en pràctica els coneixements adquirits durant el curs i a facilitar la seva emprenedoria, orientada amb i per a la comunitat social i empresarial actual.

L’edRa és una escola amb una llarga trajectòria en l’ensenyament d’estudis d’art i de disseny. Amb més de 80 anys d’experiència, oferim una formació basada en la creativitat, la transversalitat i la implicació en l’entorn, tant social com laboral.

Som un centre públic autoritzat pel Departament d’Educació. Fomentem l’autonomia dels nostres estudiants per tal d’impulsar la seva flexibilitat i la seva adaptació a la societat i al món laboral.

Premis i reconeixements de l’edRa

La qualitat formativa, l’esforç de l’alumnat i la seva creativitat s’ha vist reconeguda en nombrosos premis i reconeixements. Un reconeixement a la feina ben feta i als projectes reals que desenvolupen els estudiants de l’edRa al llarg del curs.

A continuació enumerem els diferents premis i mencions que ha rebut l’edRa:

Premis

  • Concurs de màscares. 35è Concurs de màscares de l’Escola d’Art i Disseny edRa 2022.
  • El nus, de Verónica Grandes i William García. Reconeixement als Premis Talent Creatiu i Empresa.
  • SOS Costa Brava. Alejandro Expósito rep el reconeixement EX-AEQUO, en el marc de Talent Creatiu i Empresa. 
  • Les rodes del CREC, de Laura Sánchez, rep el premi CREC COWORKING, en el marc de Talent Creatiu i Empresa. 
  • La prevenció un valor segur, de l’alumnat Sylvia Melero, Nayade Barrientos, Valentina Carmona, Pau Moré i Pol Món reben el premi EX-AEQUO, en el marc de Talent Creatiu i Empresa.
  • La prevenció un valor segur, d’Alejandro Expósito, rep el premi ICSSL (Institut Català de Seguretat i Salut Laboral). Departament d’Empresa i Treball, en el marc de Talent Creatiu i Empresa.
  • Parkour Explorer, de l’alumnat Lenin Malataxi, Alejandro Expósito i Irina Rasero, guanya el premi al millor projecte final de la VI Jornada d’Arts Plàstiques i Disseny de Catalunya de grau mitjà i superior.

Reconeixements

  • MACBA. Menció EX-AEQUO pels alumnes Pol Fabró, Laia Jornet, Marta Devesa i Meritxell López, en el marc de Talent Creatiu i Empresa. 
  • SOS Costa Brava. Menció a l’alumnat de CFGM de Serigrafia Artística Ainara Catalán, Ona Marminyà, Pau Moré, Izan Ortega i Alba Segarra, en el marc de Talent Creatiu i Empresa. 
  • BAMBOOREST, de la Noèlia López, la Marta Devesa i La Meritxell López, rep la menció PUNUMU, SL  –  DBAMBÚ®, en el marc de Talent Creatiu i Empresa.

Estudiar a l’edRa és gaudir d’una formació de qualitat i excel·lència, que en nombroses ocasions s’ha premiat el talent i la capacitat amb premis i reconeixements en els millors certàmens del país. Demana més informació i vine a estudiar a un centre professionalitzador.