Formació de qualitat en art i disseny

06 /08/22 | Actualitat

Gaudir d’una formació de qualitat en art i disseny et permetrà formar-te com a professional competent del sector. Adquiriràs els coneixements necessaris i les tècniques per esdevenir un expert en l’àmbit escollit i estaràs 100% preparat pel món laboral.

A l’edRa oferim una formació de qualitat. Som una escola amb una llarga trajectòria en la formació de professionals del sector, amb més de 80 anys d’experiència.

El programa educatiu que oferim als nostres estudiants es basa en la creativitat, la transversalitat i la implicació amb l’entorn social, laboral i territorial. Uns factors que fan que els alumnes tinguin una coneixença dels requisits que imposa la nostra societat actual.

Som un centre públic autoritzat pel Departament d’Educació. Ens trobem ubicats en una situació privilegiada, al Complex Cultural de l’Escardívol, on es comparteix espais amb altres associacions culturals i esportives. Aquest fet fomenta la creació de connexions enriquidores pels estudiants amb altres disciplines.

Formació de qualitat en art i disseny

Des de l’edRa fomentem una formació de qualitat en art i disseny a través del disseny d’experiències immersives, en entorns digitals, des d’una visió interdisciplinària del disseny. Aquest és el nostre eix vertebrador en el qual basem la nostra proposta educativa.

Treballem constantment per oferir una formació professionalitzadora i en la realització de projectes reals. A través de la metodologia learning by doing, els alumnes treballen d’acord amb projectes reals. D’aquesta manera es facilita l’emprenedoria, orientada a la societat actual i a la comunitat empresarial.

Tenim un fort compromís amb l’alumnat. Des de l’escola treballem com una gran família segons tres valors fonamentals: calidesa, exigència i atenció a la diversitat del grup i de l’alumnat. Així, donem suport als nostres estudiants i atenem els seus requeriments i necessitats especials.

L’alumnat de l’escola ha rebut nombrosos premis i reconeixements pels treballs i projectes creats durant el curs. Per exemple, l’edRa ha rebut múltiples reconeixements i mencions a la VII Jornada d’Arts Plàstiques i Disseny, on van participar totes les escoles d’art i de disseny de Catalunya. Una prova de la qualitat i l’excel·lència dels continguts i metodologia de treball que oferim.

En tots els cicles i estudis que impartim, basem la nostra pedagogia en l’ús de les noves tecnologies, de projectes transversals i del treball en equip. D’aquesta manera els nostres estudiants poden rebre una formació integral i adaptada a les necessitats del món actual.

Estudiar a l’edRa és gaudir d’una formació de qualitat en l’àmbit del disseny i de l’art. Demana més informació i t’assessorarem sobre els estudis que impartim i sobre el teu futur professional.