Descobreix com gaudir de la continuïtat dels estudis a l’edRa

12 /01/23 | Actualitat

La continuïtat dels estudis a l’escola, un dels beneficis de l’edRa

A l’Escola d’Art i Disseny de Rubí creiem que la formació del nostre alumnat és una carrera de fons. És per això que incentivem la continuïtat dels estudis a l’edRa. Pensem que és una oportunitat única per beneficiar-se de les possibilitats que dona el centre i, alhora, de transmetre els nostres valors, tan artístics com socials.

edRa som una escola amb una llarga trajectòria en l’ensenyament de l’art i el disseny. De fet, tenim més de 80 anys d’història i la nostra formació es basa en la creativitat, la transversalitat i la implicació amb l’entorn social, territorial i laboral.

La continuïtat dels estudis a l’edRa

Un dels nostres valors principals és que oferim diversos nivells d’estudis que permeten a l’estudiant continuar la seva formació al mateix centre. A la nostra escola es poden cursar dos Cicles Formatius de Grau Mitjà: el de Gràfic Interactiu i el de Serigrafia. Pel que fa als Cicle Formatius de Grau Superior, actualment oferim el d’Interiorisme. També pots optar per un 3×2 de Batxillerat d’Arts + CFGM de Gràfica Interactiva, el qual et permetrà obtenir una formació molt més completa a partir de dues titulacions en només tres anys.  

La possibilitat de poder cursar un cicle formatiu de grau mitjà i després continuar amb el de Grau Superior permet a l’alumnat especialitzar-se en pocs anys d’una manera molt concreta i amb un equip professional de primer nivell.

Estudiar a l’edRa és estudiar a un centre on l’eix vertebrador està orientat al disseny d’experiències immersives en entorns digitals, sobretot a partir d’una visió interdisciplinària del disseny. 

A més, sabem com és d’important una formació professionalitzadora enfocada a projectes reals. De fet, aquest és el motiu pel qual apliquem la metodologia learning by doing; el nostre pla educatiu està basat en projectes reals per tal de facilitar l’emprenedoria, orientada amb i per a la comunitat social i empresarial. Tot plegat, sumat a la continuïtat dels estudis d’edRa i a la visió interdisciplinària del nostre ensenyament, garanteix una formació de qualitat. 

I, com no podia ser d’una altra manera, fomentem l’autonomia del nostre alumnat per impulsar la seva flexibilitat i adaptació a la societat i al món laboral tan canviant actualment. Perquè sí, volem que siguin els millors professionals i que gaudeixin de la seva formació, però també volem que entenguin i s’endinsin en el món laboral perquè puguin fer de la seva passió, la seva feina i el seu motor de vida.

Si oferim la possibilitat de la continuïtat dels estudis a l’edRa és precisament per assegurar una formació en la línia dels nostres valors, on tampoc hi falta la tecnologia i la transversalitat. La nostra pedagogia es basa en l’ús de les noves tecnologies, de projectes transversals i del treball en equip per tal que l’alumnat rebi una formació integral adaptada al món real i actual.

Si vols saber més sobre el nostre centre i la continuïtat dels estudis a l’edRa, trobaràs més informació a la nostra pàgina web.