Estudia a l’edRa, una escola amb compromís amb l’alumnat

31 /01/23 | Actualitat

A l’Escola d’Art i Disseny de Rubí creiem fermament en les capacitats i la creativitat dels nostres estudiants. De fet, a l’edRa tenim un gran compromís amb el nostre alumnat. La nostra formació de qualitat en art i disseny els dona l’empenta que necessiten per endinsar-se en el món professional.

edRa som una escola amb una llarga trajectòria en l’ensenyament d’art i disseny. Tenim més de 80 anys d’història i la nostra formació es basa en la creativitat, la transversalitat i la implicació amb l’entorn social, territorial i laboral. A més, som un centre públic autoritzat pel Departament d’Educació.

La importància del compromís amb l’estudiant a l’edRa

El nostre compromís amb l’alumnat és evident perquè a l’escola som una gran família. Els nostres tres valors fonamentals són la calidesa, l’exigència, i l’atenció a la diversitat del grup i de l’alumnat.

A l’edRa, a banda del compromís amb l’alumnat, també tenim una gran vinculació amb l’entorn. Promovem l’aprenentatge de l’alumnat, apostem pel sorgiment de noves propostes d’art i disseny i donem visibilitat al seu talent col·laborant amb empreses, institucions i associacions del nostre entorn, el Vallès Occidental.

A més, tenim la sort de situar-nos en una ubicació privilegiada. L’escola es troba al Complex Cultural de l’Escardívol, on compartim espai amb altres associacions culturals i educatives, fet que fomenta, tal i com dèiem, connexions enriquidores per a l’estudiant.

El compromís d’edRa amb l’alumnat també es transmet mitjançant el nostre eix vertebrador, que està orientat al disseny d’experiències immersives en entorns digitals, sobretot a partir d’una visió interdisciplinària del disseny.

A més, sabem com és d’important una formació professionalitzadora enfocada a projectes reals. De fet, aquest és el motiu pel qual apliquem la metodologia learning by doing; el nostre pla educatiu està basat en projectes reals per tal de facilitar l’emprenedoria, orientada amb i per a la comunitat social i empresarial. Tot plegat, és el resultat del compromís d’edRa amb l’alumnat i de la visió interdisciplinària del nostre ensenyament, que garanteix una formació de qualitat als nostres estudiants.

I, com no podia ser d’una altra manera, fomentem l’autonomia dels estudiants per impulsar la seva flexibilitat i adaptació a la societat i al món laboral tan canviant actualment. Volem que siguin els millors professionals i que gaudeixin de la seva formació, però, tal com comentàvem a l’inici de l’article, també volem que entenguin i s’endinsin en el món laboral perquè puguin fer de la seva passió, la seva feina i el seu motor de vida.

La nostra pedagogia es basa en l’ús de les noves tecnologies, de projectes transversals i del treball en equip per tal que l’estudiant rebi una formació integral adaptada al món real i actual.

 

Si vols conèixer més informació sobre el nostre centre, l’oferta formativa i els nostres valors, pots consultar la nostra pàgina web.