L’alumnat d’edRa mostrarà el seu projecte d’Obra Final a la Mostra Òrbita de videojocs de Rubí

20 /06/23 | Actualitat

Rubí és una ciutat plena de talent i creativitat i els estudiants d’edRa estan a punt de mostrar el seu increïble projecte d’Obra Final. Aquesta proposta d’activitat col·laborativa i educativa ha reunit joves amb una passió comuna: la creació de videojocs. A través d’aquest projecte, els participants han tingut l’oportunitat d’experimentar, aprendre i mostrar la seva creativitat davant del públic.

I és que la nostra escola és coneguda per fomentar la creativitat i l’expressió artística en un entorn estimulant i enriquidor. Amb un enfocament innovador i un equip docent altament qualificat, edRa ofereix als seus estudiants una formació de qualitat en diverses disciplines artístiques.

El projecte d’Obra Final

El projecte d’Obra Final, que ha comptat amb la col·laboració de l’Institut Torrent dels Alous, és un exemple dels valors principals d’edRa. Creiem en la importància de l’aprenentatge entre iguals i en la col·laboració com a mitjà per créixer i enriquir-se. Durant el procés de creació dels videojocs, els alumnes d’edRa han visitat l’institut per compartir els seus coneixements i ensenyar nocions de programació als estudiants de l’ESO.

El projecte d’Obra Final no només permet als estudiants d’edRa expressar-se artísticament, sinó que també els ajuda a desenvolupar habilitats importants per al seu futur professional. Els videojocs són més que diversió, són eines pedagògiques que permeten treballar competències digitals. A la vegada, propicien el desenvolupament de coneixements en àrees com la tecnologia, la informàtica, les matemàtiques, la física, les llengües i l’expressió plàstica. Aquest enfocament multidisciplinari, basat en el model STEAM, prepara els estudiants per afrontar els reptes del segle XXI i els brinda oportunitats emocionants.

Mostra Òrbita de videojocs de Rubí

Ens plau convidar-vos a la Mostra Òrbita de videojocs de Rubí, on l’alumnat de 2n d’APGI d’edRa i l’alumnat de 4t d’ESO de l’IES Torrent dels Alous mostraran els increïbles videojocs que han creat durant el curs. Aquest esdeveniment cultural, que tindrà lloc el 22 de juny a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de 18 h a 22 h, serà una oportunitat única per a la joventut de Rubí de descobrir el talent local i de gaudir de les creacions dels estudiants d’edRa.

Els videojocs creats pels alumnes d‘edRa són autèntiques obres d’art interactives. Si voleu descobrir el talent i la creativitat dels nostres estudiants, podeu visitar la web i gaudir de les seves creacions.

Si voleu conèixer més sobre l’escola edRa i tot el que ofereix, us convidem a visitar el nostre lloc web. Hi trobareu tota la informació sobre els nostres programes d’estudis, els nostres valors, els nostres docents i les oportunitats que ofereix edRa. No perdeu l’ocasió de descobrir el vostre potencial creatiu i de formar part d’una comunitat artística i innovadora.

Us esperem a la Mostra Òrbita de videojocs de Rubí. No us perdeu aquest esdeveniment cultural únic i descobriu l’art i la creativitat dels estudiants d’edRa.