37è Concurs de màscares

18 /01/24 | Actualitat

37è Concurs de màscares convocatòria 2024

PARTICIPANTS

Podrà participar-hi tothom qui ho sol·liciti i que sigui més gran de 4 anys, segons les categories següents:

Categoria A: De 4 a 9 anys. Categoria B: De 10 a 15 anys Categoria C: De 16 anys en endavant. Categoria D: Màscara digital.

FORMA DE PARTICIPACIÓ
1. Cada participant podrà presentar una única obra original que no hagi pres part en cap altre concurs. Cada participant només es podrà presentar a concurs en una única categoria.

2. Les obres seran identificades mitjançant el número de registre. Les obres de totes les categories (excepte la categoria D) hauran de dur una baga perquè es puguin penjar a la paret i, preferiblement, les màscares hauran de tenir forats pels ulls.

3-​ Les obres es lliuraran a la Consergeria de l’Edifici Escardívol (carrer de Joaquim Blume, 28) de dilluns 29 de gener a divendres 2 de febrer, de 9.00 a 21.00 h.

4-​ El termini de presentació de les obres es tancarà el divendres, dia 2 de febrer de 2024, a les 21.00 h.

5. Els participants  de la categoría D hauran de:

  • Fer una màscara digitalment,
  • Realitzar una fotografia de la màscara, Penjar i etiquetar la fotografia amb el hashtag #37concursdemascares i @edradisseny a Instagram.

6-​ S’atorgaran els premis següents: Modalitat individual

Categoria A. La pedagogia de l’escola ens ha fet veure que els nens i les nenes d’aquestes edats no entenen el fet de no guanyar. És per això que volem premiar-los a tots. Tots els participants d’aquesta categoria tindran un premi sorpresa fins a finalitzar existències.

Categoria B. 1r premi: material artístic per valor de 70 €. Accèssit: material artístic per valor de 30 €

Categoria C. 1r premi: material artístic per valor de 100 € i un taller a escollir durant un trimestre. Accèssit: material artístic per valor de 75 €

Categoria D. 1r premi: material artístic per valor de 75 €

7-​ El jurat estarà integrat per un membre de l’Associació +e, dos persones vinculades al món artístic i un professor d’EDRA que actuarà com a secretari.

8. Es valorarà la creativitat i la qualitat tècnica de les obres.

9- El veredicte del jurat, que serà inapel·lable i es podrà declarar desert en qualsevol categoria, es farà públic el dijous gras, 8 de febrer, a les 19.30 h. L’entrega de premis es farà a la l’espai expositiu Pepa de Haro de l’escola edRa.

10-​ Totes les obres presentades formaran part d’un arxiu d’imatges que elaborarà l’organització del concurs. Les obres s’exposaran a la  l’espai expositiu Pepa de Haro de l’escola edRa del 8 al 21 de febrer de 2024.

11-​ Els primers premis quedaran en propietat dels Tallers d’Art EDRA amb tots els drets d’edició. La resta d’obres podran ser retirades de la Consergeria de l’Edifici Escardívol, presentant el resguard corresponent, des del dimarts 5 de març al divendres 22 de març de 16.00 a 21.00 h. Les obres que no es recullin en aquest termini quedaran en possessió del centre.

12-​ L’organització establirà les mesures que consideri oportunes per al bon funcionament i la conservació de les obres presentades.

13-​ El fet de participar en el concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases, del veredicte i de les decisions del jurat.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – — — — — — –

BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ AL 37è CONCURS DE MÀSCARES 2024

Nom i cognoms: …………………………………………………………….. Edat: ………..

Adreça:……………………………………………………………………………………………..Població: ……………………………………………………….. CP: ………………………….. Telèfon/s: ………………………. TÍTOL DE L’OBRA: ……………………………………………………………………………….

CATEGORIA: …………………………………………………

 

L’escola us convida a la inauguració de l’exposició del 37è Concurs de Màscares i al corresponent lliurament de premis, que es farà públic el dijous gras, 8 de febrer, a les 19.30 h. L’entrega de premis es farà a la l’espai expositiu Pepa de Haro de l’escola edRa.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – — — — — — –