Joves

Expressió creativa per a joves

Està dirigit a tots els nens i nenes que vulguin divertir-se i aprendre tècniques de dibuix i pintura, treballar amb tècniques per desenvolupar la creativitat i aprendre diversos trucs que els ajudaran a dibuixar molt millor. Es treballa amb tècniques seques com llapis de grafit, llapis de colors, retoladors i ceres i, pel que fa a humides, amb materials com la tempera, l’aquarel·la i tècniques mixtes amb ceres i aquarel·la. Es potencia l’expressió a través del traç lliure, la taca, imatges amagades, etc. així com la creació amb petit i gran format per desenvolupar activitats col·laboratives i d’altres de treball més personal.

Grup 13 a 18 anys (a partir de 2n ESO fins els 18 anys complerts)

Dilluns i dimecres de 16:00 a 17:30.

Si no us heu preinscriit i esteu interessats en fer algun Taller d’art, podeu demanar informació de places a través del correu cml@ajrubi.cat.

Dibuix digital

El taller de noves tecnologies està pensat per a tot aquells adolescents que vulgui iniciar-se o perfeccionar el seu dibuix digital.  Fem servir  l’aplicació Procreate i treballarem també altres aspectes de l’art digital.

Joves de 13 a 18 anys (a partir de 2n ESO fins els 18 anys complerts)

Dimecres de 17:30 a 19:00 h.

Si no us heu preinscriit i esteu interessats en fer algun Taller d’art, podeu demanar informació de places a través del correu cml@ajrubi.cat.

Taller d’animació/stop-motion

El Stop motion és una tècnica d’animació que consisteix a crear la sensació de moviment d’objectes estàtics a través d’una successió d’imatges fixes. En aquest taller d’iniciació, aprendrem les bases de l’animació frame by frame per aconseguir aquesta sensació de moviment a partir de diverses fotografies. Ens endinsarem dins el món de l’animació partint de la creació d’un flip book, permetent-nos produir una narració animada sense l’ajuda de cap aparell digital. També, s’emfatitzarà la caracterització i animació de personatges i entorns a partir de la tècnica del cut-out i el modelatge, tenint en compte els aspectes formals de l’escena i la il·luminació.

Nois/es de 10 a 15 anys

Dimarts tarda de 17.30 a 19 h.

Taller de pintura urbana

El Graffiti és una tècnica artística associada a l’expressió de la cultura urbana. Aquesta es du a terme principalment amb esprais de pintura i el suport d’altres eines com plantilles, retoladors, pinzells i rodets. El taller de Graffiti està dirigit a tots els públics, ja que presenta un recorregut que compren els recursos tècnics més bàsics i els de major complexitat. Es mostraran també, les tendències principals del Graffiti, una de vessant més il·lustrativa i l’altra enfocada al Lettering, sempre prioritzant el control de la tècnica amb esprai.

Joves a partir de 16 anys

Dijous tarda de 19 a 20.30 h.

Contacta
amb nosaltres

11 + 13 =