Sortides professionals del CFGM de Serigrafia

30 /09/22 | Actualitat

T’agrada la serigrafia i vols dedicar-te professionalment al sector? Des de l’edRa t’oferim aquesta oportunitat gràcies al CFGM de Serigrafia. Un cicle de grau mitjà que t’obrirà les portes a un gran nombre de sortides professionals i a la possibilitat de seguir amb els teus estudis de disseny i art.

L’edRa és una escola amb una llarga experiència en el camp de l’ensenyament d’art i de disseny. Amb més de 80 anys formant a professionals, som una escola pública on oferim una formació basada en la creativitat i la transversalitat.

Oferim a tots els estudiants una pedagogia basada en la tecnologia i la transversalitat. Treballem amb les noves tecnologies i portem a terme nombrosos projectes transversals, així com treballs en equip. D’aquesta manera, l’alumnat rep una formació integral adaptada en l’actualitat i al món social que l’envolta.

Des de l’edRa posem en pràctica la metodologia learning by doing. Això significa que la formació que oferim als nostres estudiants es basa en projectes reals per a fomentar l’emprenedoria de cada un dels alumnes.

CFGM de Serigrafia: informació i sortides professionals

Estudiar el CFGM de Serigrafia a l’edRa et permetrà formar-te en el sector de la impressió serigràfica, dominant tots els processos d’elaboració de matrius i d’estampació serigràfica. A més, aprendràs els diferents procediments tradicionals i actuals de la serigrafia artística, així com els diversos materials i usos.

Un cop hagis superat el cicle, obtindràs el títol de Tècnic/a d’arts plàstiques i disseny en serigrafia artística. Amb aquesta titulació, podràs optar a les següents sortides acadèmiques:

  • Batxillerat
  • Cicle de grau superior de formació professional (cal superar la prova d’accés)

Pel que fa a les principals sortides professionals, són les següents:

  • Artista autònom o associat a un taller o empresa d’arts gràfiques
  • Impressor de serigrafies de disseny gràfic, tèxtil, decoració, vidre i ceràmica
  • Conservació i restauració del patrimoni artístic
  • Il·lustrador
  • Editor d’art
  • Tècnic en experimentació d’imatge seriada

Si tens vocació artística i estàs interessat en el dibuix, il·lustració i en els processos d’impressió artesanal, aquest cicle és per a tu.

Amb aquests estudis aprendràs a reproduir les teves pròpies creacions en diferents suports, com paper, tèxtil, vidre, etc. per a fer tiratges d’obres gràfiques, cartells, samarretes, llibres, etc. A més, coneixeràs les diferents aplicacions industrials de la serigrafia.

Converteix-te en professional del sector de la serigrafia amb el CFGM de Serigrafia. Estudia a l’edRa i gaudeix d’una formació de qualitat i excel·lència en un centre amb una llarga trajectòria en el sector.