Estudiar CFGS d’Interiorisme a l’edRa

17 /08/22 | Actualitat

Si t’agrada l’interiorisme i la decoració d’interiors, matricula’t al Cicle formatiu de grau superior de projectes i direcció d’obres de decoració (CFGS PIDO) a l’edRa. Un cop superat amb èxit el cicle, obtindràs el Títol superior d’arts plàstiques i disseny en projectes i direcció d’obres de decoració. Una titulació que t’obrirà les portes al món laboral del sector.

Estudiar interiorisme a l’edRa és gaudir d’un centre de formació amb una llarga trajectòria en l’ensenyament d’art i disseny. Amb més de 80 anys d’història, oferim una formació basada en la creativitat, la transversalitat i la implicació amb l’entorn social i laboral.

Som un centre públic autoritzat pel Departament d’Educació. Fomentem l’autonomia dels nostres estudiants, per tal d’impulsar i propiciar la seva flexibilitat i adaptació a la societat i al món laboral.

A l’edRa tenim un fort compromís amb l’alumnat. El centre és com una gran família que treballa d’acord amb 3 valors fonamentals: la calidesa, l’exigència i l’atenció a la diversitat dels estudiants. 

Estudiar el CFGS d’Interiorisme a l’edRa

Amb el CFGS d’Interiorisme et formaràs com a professional en la realització de dissenys de projectes i direcció d’obres de decoració. Consisteix en un cicle de 1.800 hores distribuïdes en dos cursos acadèmics.

Durant el segon curs acadèmic, realitzaràs 90 hores de projecte final i 60 hores de pràctiques en empreses, estudis o tallers. Des de l’edRa fomentem la realització de pràctiques en importants empreses del territori, que en la majoria de casos, esdevenen oportunitats laborals.

Amb el CFGS en Interiorisme, obtindràs el títol de tècnic superior o tècnica superior. Amb ell, podràs continuar la teva trajectòria acadèmica, accedint a:

  • estudis universitaris oficials de grau
  • ensenyaments artístics superiors de disseny
  • ensenyaments artístics superiors de conservació i restauració de béns culturals

També podràs entrar al món laboral, portant a terme tasques de:

  • Creació del teu propi estudi d’interiorisme, oferint un servei als clients, des de la fase de projecte fins a l’execució de l’obra, en obres de decoració en reformes parcials o integrals d’habitatges o de locals públics, lúdics i comercials sense intervenir en l’estructura arquitectònica o de disseny d’espais expositius o efímers (instal·lacions artístiques, exposicions…).
  • Creatiu o tècnic, en estudis amb professionals d’altres camps com arquitectes, enginyers o empreses de decoració, de mobiliari i/o reformes d’espais, en immobiliàries assessorant i realitzant projectes d’interiorisme, en gestió econòmica, en programació d’obres i direcció facultativa d’obres, en realització de plànols, maquetes i/o infografia 3D, en disseny d’instal·lacions…
  • Professional en l’àmbit públic o privat, com a autònom/a o associat/da, en empreses que desenvolupen projectes i direcció d’obres relacionades amb la decoració, l’interiorisme i l’arquitectura.
  • Especialista en la transformació estètica d’espais interiors per tal de facilitar-ne la comercialització (Home Staging).
  • Realització de projectes d’obres de decoració dissenyades per un o una professional de nivell superior.
  • Direcció d’obres de decoració.
  • Representació de la gràfica de treball.

Des del centre oferim una formació professionalitzadora i basada en projectes reals. Durant el curs acadèmic, treballem en diferents projectes reals perquè els alumnes apliquin els coneixements adquirits i facilitar, així, l’emprenedoria, orientada a la comunitat social i empresarial.

Un exemple d’aquests projectes reals que duem a terme al CFGS en Interiorisme ha estat l’exposició ‘Pepa de Haro, l’art a dins’. Una exposició que van crear els alumnes de PIDO a l’edRa, tot redissenyant la sala d’exposicions del centre.

Si vols estudiar el CFGS d’Interiorisme, has de saber que encara ets a temps de matricular-te al curs 2022-2023. De l’1 al 7 de setembre podràs formalitzar la inscripció a la prova d’accés per a la convocatòria de setembre.

 

Estudia el que més t’agrada i cursa el CFGS d’Interiorisme a l’edRa. Demana més informació i vine a estudiar a un centre professionalitzador que ofereix una formació de qualitat.