Estudia el CFGM de Gràfic interactiu a l’edRa

24 /10/22 | Actualitat

Si t’has decidit a estudiar alguna cosa que tingui a veure amb el sector multimèdia i web, el CFGM en Producte Gràfic Interactiu a l’edRa és el que necessites. A edRa tenim més de 80 anys d’experiència en la formació de professionals de l’univers del disseny i de l’art. El nostre pla d’estudis es basa en educar de cara al món laboral i en l’execució de projectes reals. Volem que l’alumnat posi en pràctica tots els coneixements i tècniques adquirides per fomentar la seva emprenedoria.

El nostre ensenyament també se centra en la creativitat, la transversalitat i la implicació amb l’entorn, social i laboral. Creiem que aquests valors són clau per la formació dels professionals del dia de demà i és per això que volem que els nostres estudiants hi formin part.

A continuació et deixem els 6 motius principals per estudiar el CFGM en Producte Gràfic Interactiu a l’edRa:

  1. A l’edRa trobaràs tots els recursos necessaris per desenvolupar-te com a professional de la comunicació gràfica i audiovisual. Des del centre et proporcionarem totes les facilitats tecnològiques perquè puguis potenciar al màxim el teu talent i els teus coneixements.

  2. Quan cursis el CFGM en Producte Gràfic Interactiu a l’edRa obtindràs uns continguts pedagògics basats en l’ús de la tecnologia i en la transversalitat. Durant el curs acadèmic es duen a terme diferents projectes transversals i que porten a l’alumnat a haver de treballar en equip. És així com creiem que cal oferir una formació integral que estigui adaptada al món actual.

  3. Des del centre fomentem l’autonomia dels nostres estudiants i així potenciem la seva flexibilitat i adaptació a la societat i al mercat laboral que tant canvien actualment. Al CFGM en Producte Gràfic Interactiu a l’edRa faràs tot de projectes reals que hauràs de pensar, imaginar i crear de manera autònoma.

  4. El CFGM en Producte Gràfic Interactiu de l’edRA es divideix en 2 cursos acadèmics, amb un total de 1.600 hores. Durant el segon any lectiu, es portaran a terme 200 hores de pràctiques en empreses, tallers o estudis. Serà en aquest moment quan entraràs en contacte amb el món laboral i adquiriràs l’experiència real i necessària per desenvolupar-te en el mercat professional. En molts casos, les pràctiques esdevenen oportunitats laborals. 
  5. L’alumnat podrà gaudir de l’oportunitat de realitzar estades formatives a l’estranger gràcies al programa Erasmus+. Es tractarà d’una ocasió ideal per enriquir-se des d’una vessant educativa, però també personal i vital. Serà perfecte, a més, per conèixer altres maneres d’estudiar i treballar.
  6. EdRa és una escola pública que ofereix preus públics, assequibles i competitius. No volem que ningú es quedi fora per estudiar disseny i encara menys al nostre centre. Estem orgullosos de la nostra tasca.

T’has decidit a estudiar el CFGM en Producte Gràfic Interactiu a l’edRa? Contacta’ns!