L’edRa participa en la construcció d’una urna interactiva per al Saló Urban Rubí

28 /11/22 | Actualitat

L’alumnat d’edRa ha participat al Saló Urban Rubí, tot un orgull per l’escola. Es tracta dels estudiants de 2n curs del CFGS d’Espais Interactius, que van rebre l’encàrrec de l’Ajuntament de dissenyar i construir una urna interactiva, per tal de recollir les propostes dels ciutadans i ciutadanes. L’esdeveniment va tenir lloc el dissabte 15 d’octubre en el marc de l’Agenda Urbana 2030 i els nostres alumnes estaven establerts a la carpa del consistori.

L’edRa participa al Saló Urban Rubí

La construcció duta a terme pels alumnes d’edRa al Saló Urban Rubí es tracta d’una urna interactiva que emet una llum vermella  mentre està esperant els desitjos de la gent. Quan algú hi diposita una butlleta, genera un feedback de llum i so com a agraïment. El projecte s’ha elaborat amb materials com fusta i metacrilat i diversos components electrònics (tires LED, sensor de proximitat, microprocessador…etc.).

Alhora s’han posat en pràctica procediments com ara la programació, la soldadura, el tall i gravat làser i el termoformat, totes elles tècniques apreses durant el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Espais Interactius d’edRa i que han pogut aplicar al Saló Urban Rubí. Tota una demostració de talent i habilitat per part del nostre alumnat.

El projecte és una mostra de la formació professionalitzadora i basada en projectes reals que oferim al centre. Amb la metodologia learning by doing, la nostra formació està basada en projectes reals per tal de facilitar l’emprenedoria, orientada amb i per a la comunitat social i empresarial.

De la mateixa manera, la participació al Saló Urban Rubí mostra el compromís de l’escola amb l’entorn: promovem l’aprenentatge de l’alumnat, apostem pel sorgiment de noves propostes d’art i disseny i visibilitzem el seu talent col·laborant amb empreses, institucions i associacions del nostre territori.

A l’edRa som una escolta pública i la nostra pedagogia es basa en l’ús de les noves tecnologies, de projectes transversals i del treball en equip per tal que els i les estudiants rebin una formació integral adaptada a l’actualitat. Els nostres 80 anys d’història ens aporten una gran experiència i molt recorregut formatiu.

No t’ho pensis més i vine a estudiar a l’edRa i participa a esdeveniments com el Saló Urban Rubí!