Estudia un 3×2 de Batxillerat Artístic i CFGM d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu a l’edRa

01 /01/23 | Actualitat

Vols aconseguir dues titulacions en només tres anys? El 3×2 de Batxillerat artístic i el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Producte Gràfic Interactiu d’edRa et posa les coses molt fàcils. La col·laboració de l’IES La Serreta i l’Escola d’Art i Disseny de Rubí fa que s’ampliï l’oferta formativa per donar més opcions a l’alumnat.

I et preguntaràs, com és possible? Escollir la modalitat 3×2 de Batxillerat artístic i Producte Gràfic Interactiu d’edRa ofereix la possibilitat d’aconseguir dues titulacions en tres anys. En els dos primers, l’alumnat obté el títol del CFGM de Gràfica Interactiva i en el tercer curs, el de Batxillerat d’Arts. L’itinerari es fa possible amb l’equivalència entre mòduls i matèries establerts entre el Cicle formatiu de Grau mitjà de Gràfica Interactiva d’edRa i el Batxillerat d’Arts de l’IES La Serreta.

Sense dubte és una oportunitat d’or per explorar les opcions artístiques, aprofitar el temps dedicat a l’estudi i utilitzar les diferents alternatives educatives que proporcionen els centres públics. Sabem que l’art neix i creix gràcies a les sinergies i les col·laboracions i quina millor manera de demostrar-ho que unint possibilitats d’ensenyament en el món artístic.

Funcionament del 3×2 de Batxillerat artístic i el CFGM de Producte Gràfic Interactiu d’edRa

Durant el primer curs es duran a terme 4 mòduls de primer de Batxillerat artístic i 7 mòduls de primer de CFGM d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu. En el segon curs, s’efectuaran 5 mòduls de primer de Batxillerat artístic i 6 mòduls de segon de CFGM d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu. Quan acabis el segon curs, obtindràs la titulació del Cicle Formatiu de Grau Mitjà.

Al tercer curs, es realitzaran 8 mòduls de Batxillerat i s’obtindrà la titulació del Batxillerat Artístic. Com pots veure, a més, és una manera còmoda i esplèndida per cursar matèries i assignatures diferents, però que tenen relació artística entre elles. Una oportunitat no només per aconseguir de manera més ràpida dues titulacions, també per ampliar el teu camp de formació.

Sortides del 3×2 de Batxillerat artístic i el CFGM de Producte Gràfic Interactiu d’edRa

Pel que fa als estudis, podràs accedir directament a un cicle de grau superior, a estudis artístics superiors de disseny o conservació de béns culturals, o bé, a un grau universitari (superant les PAU).

Quant a sortides del món laboral, podràs dur a terme tasques com:

-Realització i correcció del tractament informàtic de preparació i composició de text i imatge destinats a l’edició web i multimèdia.

-Ús de programari, llenguatges i entorns de treball d’edició web i multimèdia.

-Interpretació de les especificacions d’un dissenyador i la realització dels elements gràfics en un projecte de comunicació gràfica interactiva.

A més, de cara al curs 2023-2024 estem preparant el 3×2 dels Cicles Formatius de Grau Superior de Gràfica Publicitària i Gràfica Audiovisual. Volem que treguis el màxim partit als teus estudis!

No t’ho pensis més i vine a cursar el 3×2 de Batxillerat artístic i Producte Gràfic Interactiu d’edRa. Si vols més informació, visita la nostra web, truca’ns al 935.887.000 o escriu-nos a info@artedra.net.