L’Escola d’Art de Rubí, coneguda com edRa, és una institució que ofereix una formació artística integral amb un enfocament holístic i una atenció especialitzada. Amb una àmplia gamma de cicles formatius de grau mitjà i superior, l’edRa proporciona les eines i el suport necessaris perquè els alumnes puguin explorar diferents disciplines artístiques i trobar la seva veu única en el món de l’art.

Formació professionalitzadora

Un dels aspectes fonamentals de l’edRa és el seu compromís amb l’alumnat. L’escola es concep com una gran família, amb valors com la calidesa, l’exigència i l’atenció a la diversitat del grup i de cada alumne. Es promou un tracte molt proper amb els estudiants i el seu entorn, creant un ambient propici per a l’aprenentatge i el desenvolupament personal.

A més, l’edRa també té una vinculació amb l’entorn. Col·labora amb empreses, institucions i associacions de Rubí, del Vallès Occidental i rodalies, per promoure el talent dels alumnes i donar-los visibilitat. A través d’aquestes col·laboracions, els estudiants tenen l’oportunitat de treballar en projectes reals i establir connexions importants per al seu futur professional.

L’ubicació de l’escola també és destacable. Es troba al Complex Cultural de l’Escardívol, un espai compartit amb altres associacions culturals i educatives. Aquesta convivència fomenta connexions enriquidores per als alumnes, ja que poden interactuar amb altres persones i projectes relacionats amb l’art i la cultura.

Una pedagogia adaptada als reptes actuals

En l’edRa, la tecnologia i la transversalitat són elements clau en la pedagogia. Les noves tecnologies són integrades de manera activa en el procés d’ensenyament-aprenentatge, permetent als alumnes estar al dia amb les últimes tendències i eines digitals en el camp de l’art i el disseny. A més, es promouen projectes transversals i el treball en equip, ja que aquests aspectes són essencials per a una formació integral adaptada als reptes actuals.

La flexibilitat i adaptació són altres valors que es promouen a l’edRa. Es busca fomentar l’autonomia dels alumnes i la seva capacitat per adaptar-se a la societat i al món laboral canviant. Aquesta habilitat és cada vegada més important en un món en constant evolució, i l’escola prepara els estudiants per afrontar aquesta realitat amb confiança.

Projectes reals per a la comunitat social i empresarial

L’escola també destaca pel seu teixit associatiu. Col·labora amb l’Associació +e, un projecte que promou la formació contínua dels estudiants mitjançant la realització de projectes vinculats a Rubí i activitats relacionades amb els cicles formatius i tallers. Aquesta col·laboració enforteix encara més la connexió entre l’escola i el seu entorn, proporcionant oportunitats addicionals per al creixement i l’aprenentatge dels alumnes.

La formació a l’edRa és professionalitzadora. Mitjançant la metodologia learning by doing, els estudiants tenen l’oportunitat de treballar en projectes reals i orientats a la comunitat social i empresarial. Això els permet adquirir habilitats pràctiques i conèixer de primera mà la dinàmica del món professional.

Finalment, l’edRa ofereix oportunitats de pràctiques i inserció laboral als seus alumnes. Gràcies a les col·laboracions amb empreses i institucions, els estudiants poden posar en pràctica els coneixements adquirits i establir contactes importants per a la seva futura carrera professional.

Inscriu-te a l’edRa i descobreix una formació artística integral

L’Escola d’Art de Rubí, edRa, és un lloc ideal per a aquells que busquen una formació artística integral. Amb un enfocament holístic, una atenció especialitzada i una pedagogia orientada a la pràctica, l’edRa proporciona les claus per a l’èxit en el món de l’art i el disseny. Inscriu-te a l’edRa i gaudeix d’una formació artística integral que et prepararà per a un futur brillant.