Estudia en una escola d’art i disseny pública amb llarga trajectòria

09 /03/23 | Actualitat

edRa som l’Escola d’Art i Disseny pública del Vallès Occidental per excel·lència. A més, som un centre amb més de 80 anys d’història que avalen el nostre èxit en la formació de qualitat en art i disseny. Creiem en el que fem i tenim una voluntat ferma de continuar formant estudiants que seran els professionals del futur i del present més proper.

L’edRa, una escola d’art i disseny pública amb recorregut

La nostra llarga trajectòria com a escola d’art i disseny pública ens aporta una gran experiència i un recorregut formatiu molt extens. Aquest fet ens dona la capacitat d’adaptar-nos als canvis constants de cada moment i fer-los accessibles al nostre alumnat.

El nostre eix vertebrador està orientat al disseny d’experiències immersives en entorns digitals, a partir d’una visió interdisciplinària del disseny. Una evolució de la nostra tasca que creiem totalment necessària. Per exemple, una de les nostres col·laboracions va ser la construcció d’una urna interactiva per al Saló Urban Rubí per part de l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Espais Interactius.

Un dels nostres valors principals com a escola d’art i disseny és la formació professionalitzadora. La nostre metodologia learning by doing està basada en projectes reals per tal de facilitar l’emprenedoria de l’alumnat i orientada amb i per a la comunitat social i empresarial.

Un exemple pel que fa al desenvolupament de projectes reals és el Concurs de màscares, una iniciativa per part de l’edRa que es porta a terme cada any i que convida a qualsevol persona major de 4 anys a fer una màscara i enviar una fotografia de la màscara posada sobre el rostre d’alguna altra persona que permeti identificar i veure bé l’obra. El 36è concurs de màscares va fer l’entrega de premis el passat 16 de febrer a l’espai expositiu Pepa de Haro de l’edRa. Totes les màscares van estar exposades a la sala Pepa de Haro fins al 3 de març.

Fomentar la creativitat i l’emprenedoria dels nostres estudiants està molt relacionat amb el compromís que tenim amb ells. Una de les claus d’aquest compromís és que ens basem en tres valors principals: calidesa, exigència, i atenció a la diversitat del grup i de l’alumnat.

Uns valors que creiem que van de la mà del nostre compromís amb l’entorn. És per això que promovem l’aprenentatge de l’alumnat, apostem pel sorgiment de noves propostes d’art i disseny i visibilitzem el seu talent col·laborant amb empreses, institucions i associacions del nostre entorn, el Vallès Occidental. 

Així mateix, a edRa també podràs gaudir de la continuïtat en els teus ensenyaments. Oferim diversos nivells d’estudis que permeten a l’estudiant continuar la seva formació al mateix centre.

Si vols visitar l’Escola d’Art i Disseny de Rubí, aprofita les jornades de portes obertes presencials del dia 14 de març a les 18.00 h! Per fer-ho, has d’inscriure’t a la web! T’hi esperem!