Explora l’oferta 3×2 a edRa, on podràs combinar dues formacions diferents per ampliar els teus coneixements artístics i accedir a múltiples oportunitats laborals i creatives

Amplia els teus horitzons artístics i accedeix a una àmplia varietat de possibilitats laborals i creatives. EdRa és una escola amb més de 80 anys d’experiència en l’ensenyament d’art i disseny i oferim una oportunitat única: el programa 3×2. En el curs 2023-2024, pots aconseguir la doble titulació de Gràfic Publicitària i Gràfica Audiovisual. A més, en col·laboració amb l’IES La Serreta i l’Escola d’Art i Disseny de Rubí, pots obtenir també una doble titulació de Batxillerat Artístic i CFGM d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu

Què és edRA i quins són els nostres valors principals?

Amb més de 80 anys d’història, edRa ha estat un pilar essencial en l’educació artística i de disseny a Catalunya i som un centre públic autoritzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

A edRa creiem que cada alumne és únic i mereix una educació personalitzada i enriquidora. Amb valors fonamentals com la calidesa, l’exigència i l’atenció a la diversitat del grup i de l’alumne, establim una relació propera i especialitzada amb cadascun. La flexibilitat i l’adaptació són clau en l’entorn canviant d’avui dia. Fomentem l’autonomia dels nostres alumnes per garantir que estiguin preparats per afrontar els reptes socials i laborals en evolució. 

Quines són les opcions de formació 3×2 a edRa?

1. Batxillerat Artístic + APGI

Aquesta modalitat et permetrà obtenir dues titulacions en tres anys. Durant els dos primers anys, tindràs l’oportunitat d’aconseguir el títol del CFGM de Gràfica Interactiva i, en el tercer curs, obtindràs el títol de Batxillerat Artístic. Aquesta combinació es basa en l’equivalència entre mòduls i matèries establerts entre el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gràfica Interactiva d’edRa i el Batxillerat d’Arts de l’IES La Serreta.

Mitjançant l’ús de les noves tecnologies, projectes transversals i el treball en equip, en aquest programa assegurem que cada alumne rebi una formació integral adaptada i d’actualitat.

2. CFGS Gràfica Publicitària + Audiovisual

Oferim diversos nivells d’estudis perquè els alumnes tinguin una continuïtat i puguin seguir la seva formació d’alta qualitat després del batxillerat amb nosaltres.

Amb aquesta formació, durant els dos primers anys obtindràs el títol del CFGS de Gràfica Publicitària i, en el tercer curs, aconseguiràs el títol de Gràfica Audiovisual. Amb mòduls comuns i específics, aquesta combinació t’ofereix una visió completa de dues disciplines essencials en el món de l’art i el disseny.

Per a l’accés a aquesta modalitat tens diverses opcions:

  • Títol de batxiller de modalitat d’arts o l’artístic experimental.
  • Títol de batxiller d’altres modalitats si s’han cursat 3 matèries de la via d’arts plàstiques de la modalitat d’arts.
  • Títol de tècnic/a d’arts plàstiques i disseny.
  • Títol de tècnic/a superior d’arts plàstiques i disseny.
  • Títol de tècnic superior de formació professional d’una família equivalent a una d’Arts Plàstiques i Disseny.
  • Títol de grau en Disseny, Conservació i Restauració de Béns Culturals, Belles Arts, Arquitectura, Enginyeria tècnica en disseny industrial.
  • Títol superior d’arts plàstiques o títol superior de disseny o de Conservació i Restauració de Béns Culturals.
  • Títol de graduat en arts aplicades i oficis artístics.

Les persones sense requisits acadèmics també tenen l’oportunitat de participar mitjançant la superació de proves específiques.

No et perdis tot el que edRA et pot oferir!

El programa 3×2 a edRa no és tot! Si estàs interessat t’animen a visitar la nostra web per apuntar-te i conèixer més sobre les nostres ofertes i programes.