A l’Escola d’Art i Disseny (edRA), oferim la possibilitat d’aconseguir dues titulacions de l’àmbit artístic en només 3 anys. Una oportunitat única que permet als alumnes accedir directament a cicles de grau superiors, estudis artístics superiors o a graus universitaris (superant les proves d’accés). I també és un camí que obre portes al món laboral!

Dues titulacions artístiques en tres anys

L’escola proposa un pla d’estudis per aconseguir dos títols: el de CFGS de Gràfica Publicitària i el de Gràfica Audiovisual. Ambdues titulacions estan relacionades amb el camp artístic i del disseny.

L’alumne titulat podrà optar a feines relacionades amb els seus estudis o continuar ampliant el seu coneixement d’art i disseny.

El programa planteja l’obtenció del títol de Gràfica Publicitària en els dos primers cursos i el títol de Gràfica Audiovisual en el tercer curs. Aquest és el pla d’estudis:

1r curs: Mòduls comuns a Gràfica Publicitària i a Gràfica Audiovisual

2n curs: Mòduls específics i Formació en centre de treball de Gràfica Publicitària

3r curs: Mòduls específics i Formació en centre de treball de Gràfica Audiovisual

Quins coneixements s’aprenen?

CFGS de Gràfica Publicitària

En aquest cicle formatiu els alumnes aprenen a portar a terme un projecte gràfic publicitari en totes les seves etapes: proposta i conceptualització d’idees, organització i execució.

Coneixeran els suports tradicionals d’impressió de gràfiques (tipografia, grafisme, marca, fotografia, imatge…) i guanyaran coneixements d’art digital, de la realitat i el món virtual i de diverses plataformes interactives, entre d’altres.

El disseny publicitari sovint persegueix uns objectius corporatius molt lligats a la identitat empresarial. Per tant, aquest cicle ensenya tècniques als alumnesper destacar, de manera creativa, els productes o serveis d’una institució i atraure l’interès de l’audiència.

Coneix més del cicle aquí.

CFGS de Gràfica Audiovisual

El cicle de Gràfica Audiovisual es complementa a la perfecció amb el cicle de Gràfica Publicitària a l’incorporar estudis més enfocats en el disseny de peces de vídeo, animació, 3D…

Aquests estudis també tenen la finalitat de combinar diversos elements, com il·lustracions i textos per a crear una gràfica, però, no necessàriament dins del marc publicitari. Permet explorar altres camps professionals des de la creació de peces creatives audiovisuals.

Coneix més del cicle aquí.

Projectes reals 

A edRa basem l’educació en la realització de projectes reals perquè volem fomentar la creativitat i la interacció entre empresa i alumnat. Creiem que la millor manera d’aprendre i que els nostres alumnes coneguin el sector és a base de projectes reals. Per això, des de l’edRa fomentem aquesta metodologia d’aprenentatge.