Preinscripció i matrícula als cicles d’arts plàstiques i disseny de grau mitjà i superior

26 /05/23 | Actualitat

Coneix les dates de preinscripció i matrícula als cicles d’arts plàstiques i disseny de grau mitjà i superior

Si t’encanten les arts plàstiques i el disseny i t’interessa estudiar un cicle formatiu de grau mitjà o superior, és important que tinguis en compte els processos de preinscripció i matrícula. En aquest article, t’informarem sobre les dates clau i els terminis perquè puguis estar al corrent i no perdre’t cap oportunitat.

Els cicles formatius de grau mitjà i superior d’arts plàstiques i disseny ofereixen una formació especialitzada en àmbits com la fotografia, el disseny gràfic, el disseny d’interiors i molts altres. Per poder accedir-hi, és necessari seguir els procediments de preinscripció i matrícula establerts.

A edRa (Escola d’Art i Disseny de Rubí) som el centre educatiu encarregat d’oferir aquesta formació a la ciutat de Rubí. Com a escola pública, tenim com a objectiu proporcionar una educació de qualitat en l’àmbit de l’art i el disseny. Ens basem en la creativitat, la innovació, la qualitat, la col·laboració, el respecte i la diversitat, així com en el compromís social i mediambiental. Aquests valors fonamentals guien la formació dels estudiants i contribueixen al desenvolupament del camp de les arts plàstiques i el disseny.

Preinscripció i matriculació als cicles de grau mitjà

Si vols accedir als cicles de grau mitjà d’arts plàstiques i disseny, és important que tinguis en compte les següents dates: recorda que per a aquests ensenyaments no s’accepten sol·licituds fora de termini!

 • Preinscripció: del 12 al 18 d’abril i del 9 al 15 de maig. 
 • Presentació de documentació: del 12 al 19 d’abril i del 9 al 16 de maig.
 • Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 30 de maig a les 11 h.
 • Presentació de reclamacions: del 30 de maig al 6 de juny.
 • Llista de sol·licituds amb la puntuació (reclamacions resoltes): 13 de juny.
 • Sorteig de resolució de sol·licituds de preinscripció empatades en punts: 13 de juny a les 13 h.
 • Llista ordenada: 19 de juny.
 • Oferta final de places: 28 de juny.
 • Llista d’alumnat admès i llista d’espera: 29 de juny.
 • Matriculació: del 30 de juny al 7 de juliol.

Per conèixer detalls específics i realitzar la preinscripció, et convidem a visitar la pàgina de Gencat.

A l’edRa, oferim els cicles de grau mitjà (CFGM) en Producte Gràfic Interactiu i Serigrafia. A més, el curs vinent també oferirem la doble titulació de Batxillerat Artístic i CFGM d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu

Preinscripció i matriculació als cicles de grau superior

Si el que vols és accedir als cicles de grau superior d’arts plàstiques i disseny, també hi ha dates i terminis importants que has de tenir en compte:

 • Preinscripció: del 26 de maig a l’1 de juny. 
 • Presentació de documentació: del 26 de maig al 2 de juny.
 • Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 26 de juny.
 • Presentació de reclamacions: del 26 de juny al 3 de juliol.
 • Llista de sol·licituds amb la puntuació (reclamacions resoltes): 6 de juliol.
 • Sorteig del número de desempat: 6 de juliol a les 11 h.
 • Llista ordenada: 10 de juliol.
 • Oferta final de places: 18 de juliol.
 • Llista d’alumnat admès i llista d’espera: 18 de juliol.
 • Matriculació: del 19 al 24 de juliol.

Per conèixer detalls específics i realitzar la preinscripció, et convidem a visitar la pàgina de Gencat.

A l’edRa tenim una àmplia gamma de cicles de grau superior (CFGS) en diferents àrees relacionades amb les arts plàstiques i el disseny: Interiorisme, Gràfica Publicitària i Gràfica Audiovisual. Addicionalment, el curs que ve oferirem la doble titulació en Gràfica Publicitària i Gràfica Audiovisual

Cursa un cicle de grau a edRa!

Ara que coneixes les dates importants i els cicles disponibles, és el moment d’iniciar el procés de preinscripció per garantir la teva plaça. A edRa estarem encantats de rebre’t! I recorda seguir totes les indicacions per no quedar-te fora!