Visita’ns a la Jornada de Portes Obertes d’edRA!

05 /04/24 | Actualitat

Estàs a punt per les portes obertes d’edRa? Podràs conèixer el nostre centre a la jornada que tenim preparada per a tu. La data per visitar-nos és el dimarts 7 de maig a les sis de la tarda. Pots inscriure’t a la cita a través de la nostra web.

edRa som l’Escola d’Art i Disseny de Rubí que oferim una formació de qualitat en art i disseny. De fet, som un centre amb una llarga trajectòria en l’ensenyament d’aquests àmbits ja que tenim més de 80 anys d’història! L’educació que impartim es basa en la creativitat, la transversalitat i la implicació amb l’entorn social, territorial i laboral. A més, som un centre públic autoritzat pel Departament d’Educació.

Coneix l’edRa a les jornades de Portes Obertes

A les jornades de portes obertes d’edRa podràs demanar informació sobre els estudis reglats que impartim al centre. La nostra oferta formativa de cara al curs 2024-2025 és la següent: Cicles Formatius de Grau Mitjà de Serigrafia Artística i de Gràfica Interactiva, i Cicles Formatius de Grau Superior d’Interiorisme, de Gràfica Publicitària i d’Audiovisual.

A més, un dels trets característics de la nostra escola és que pots beneficiar-te de la possibilitat d’un programa 3×2. Les opcions són estudiar batxillerat artístic i el cicle formatiu de grau mitjà de gràfica interactiva o bé cursar el cicle formatiu de grau superior de gràfica publicitària i d’audiovisual. En tots dos casos són una bona manera per adquirir dos títols, els quals són complementaris, i una major formació, en menys temps.

La diversitat d’estudis que oferim permet continuïtat pel que fa a la formació a dins del mateix centre, tot un avantatge per als nostres estudiants.

També destaquem que el nostre eix vertebrador està orientat al disseny d’experiències immersives, en entorns digitals, a partir d’una visió interdisciplinària del disseny.

Així doncs, la nostra pedagogia es basa en l’ús de les noves tecnologies, de projectes transversals i del treball en equip per tal que l’alumnat rebi una formació integral adaptada a l’actualitat. A més, fomentem l’autonomia dels estudiants per impulsar la seva flexibilitat i adaptació a la societat i al món laboral, que tan canviant és ara per ara.

I un altre dels nostres trets característics és la formació professionalitzadora que oferim. Treballem mitjançant projectes reals amb la metodologia learning by doing; el nostre ensenyament es basa en col·laboracions reals per tal de facilitar l’emprenedoria, orientada amb i per a la comunitat social i empresarial. El nostre centre ofereix l’oportunitat de realitzar pràctiques a empreses que, en la majoria de casos, acaben esdevenint oportunitats laborals.

Si estàs interessat en la nostra oferta formativa i vols saber més sobre nosaltres i els nostres estudis, no dubtis a venir a la jornades de portes obertes d’edRa que durem a terme el dimarts 7 de maig a les 18h. Pots inscriure’t a través de la nostra web.

 
Imatge cartell jornada portes obertes 7 de maig de 2024